Ingyenes

személyes konzultáció


Legjobb ár-érték arány

Azért mert

  • Profik vagyunk az adott szakterületen
  • Olcsobbak vagyunk sokkal, mint egy főállású kontroller havi bére
  • Ráadásuk nem kezdők vagyunk a szakmában, hanem sok sok év tapasztalatával,
  • Hatékonyan dolgozunk
  • Nem kell fölösleges köröket róni a megfelelő kontroller megtalálásában, mi elsőre jól építjük fel a rendszert
  • Ha szükséges betanítjuk a dolgozóit is a kiépített rendszer működtetésére.

Célunk minőségi, precíz munka nyújtása elérhető áron. Költségeinket számos tényező csökkenti a szokványos kontrollinggal szemben. Igyekszünk a lehető legtöbb mindent online elintézni, illetve telefonon vagy akár Skype-on. Vannak természetesen személyes találkozást igénylő esetek, de ha tisztáztuk az elvégzendő feladatot, nem töltjük az időt felesleges meetingekkel, mert az IDŐ PÉNZ!!! És nagyon drága. Ezt nálunk megspórolja.

Az árakat nagyban befolyásolja az, hogy milyen rendszerességgel, milyen komplikált riportokat (bármi egyéb szolgáltatásokat) kér tőlünk, valamint van-e integrált vállalatirányítási rendszere. Igyekszünk korrekt árakat meghatározni, kérjen INGYEN egy konzultációt.

HOGYAN CSÖKKENTHETI a szolgáltatás árait?

Ha Ön ajánl nekünk valakit (céget, cégvezetőt, pénzügyi vezetőt), akivel szerződést kötünk, akkor Önnek elengedjük az új vevő első havi díját, azaz az új Vevőnk Önnek fog fizetni! Érdemes megfontolni.

Ajánlja szolgáltatásainkat másoknak is!

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 

Csalódni biztos, hogy nem fog szolgáltatásainkban, ha mégis, pénzvisszafizetési GARANCIÁT kap! Áraink nemcsak hogy versenyképesek, de legjobbak a piacon, és amit Ön profitál, az végképp megfizethetetlen! Kérjen ingyenes konzultációt a bal oldali beugrófülre kattintva, és személyesen még jobban meggyőződhet arról, hogy jól jár velünk!

Kérjen árajánlatot MOST!