Ingyenes

személyes konzultáció


Akik Segítenek

Csontos Anita

LinkedIn profile

Nem vagyok könyvelő.
Nem vagyok pénzügyi tanácsadó, bár ha megkérdezik a véleményemet, szivesen elmondom mit gondolok.
Jó vagyok abban, hogy a cég múlbéli és jövőbeli tervezett bevételei és kiadásai, alapján létrejövő adatbázisból (ami részben a könyvelési rendszerből elérhető, részben a cégvezető mondja el nekem) a legkülönfélébb kimutatásokat végezzek főként Excel segítségével, melyek mind azt a célt szolgálják, hogy az Ön cége legyőzve versenytársait életben maradjon, vagy fellendüljön és minél több profitra tegyen szert.

Tapasztalataimat a kontrolling területen pályám első 5 évében multinacionális környezetben szereztem, ahol elsajátítottam a szakma mondhatni minden csínyját-bínját, majd vezetői képességeimet gyakoroltam az elmúlt 9 évben a pénzügyi riportok területén.
Munkámban precíz és maximálisan megbízható vagyok, kitartásomra és nagy munkabírásomra szintén büszke vagyok. Kalkulációimat és az alapján levont következtetéseimet igyekszem amennyire lehet a pénzügyi szakmai zsargon mellőzésével végezni, hogy könnyebbé tegyem a grafikonok és táblázatok alapján a sikerhez vezető döntések meghozatalát.

Célom, hogy kontrolling szolgáltatói tevékenységem által az Ön cége sikeres legyen.

Hiszem, hogy nem csak a multiknak jár a döntéstámogatás, és biztos vagyok abban, hogy ha ez nekik kellett az előrejutáshoz és segített is abban, az Ön cége is nagy hasznát fogja venni a döntéselőkészítő tevékenységemnek.

Szóval mit is csinálok én? Egyszerűen elvégzem a rám bízott feladatot, amit közösen határozunk meg speciálisan az Ön cégére szabva egy (néhány) személyes találkozó után.

Vegye fel velem a kapcsolatot, hogy az Ön cégén is segíthessek!

csontos.anita@summarum.hu

Csalódni biztos, hogy nem fog, ha mégis, pénzvisszafizetési GARANCIÁT kap! Áraink nemcsak hogy versenyképesek, de legjobbak a piacon, és amit Ön profitál, az végképp megfizethetetlen! Kérjen ingyenes konzultációt, és személyesen jobban meggyőződhet arról, hogy jól jár velünk!

Akiknek eddig dolgoztam:

 ul-logo

      ab-inbev-logo

trigo-logo

hatter